Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Gouda

Op zoek naar een aannemer in Gouda? Wij staan voor u klaar! 

Bij een bouwproject komt behoorlijk wat kijken. Of het nu om een nieuwbouwproject of om een verbouwing gaat, het vraagt om veel planning en organisatie. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • het bestellen van de juiste materialen 
  • het inhuren van de juiste mensen 

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u de werkzaamheden graag uitbesteden? Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf in Gouda?  Dan bent u bij P.Heemskerk aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren bouwbedrijf dat al vele jaren bouwprojecten uitvoert voor bedrijven en particulieren in Gouda.  

 Professioneel en ervaren aannemersbedrijf 

Ongeveer 80 jaar geleden vestigde ons aannemersbedrijf zich op de Reewal 12 ter Reeuwijk. De huidige aannemer, Peter Heemskerk, is de derde generatie Heemskerk die zich over het bedrijf heeft ontfermd. We beschikken over ruime ervaring en werken met een klein professioneel team. Wilt u een aannemersbedrijf inhuren voor een verbouwing, nieuwbouw, onderhoud of tegelwerk in Gouda? Wij staan voor u klaar! Een bouwproject vraagt om een zorgvuldig opgesteld plan. Vanwege onze jarenlange ervaring weten we wat erbij komt kijken en waar we rekening mee moeten houden. Bovendien kunnen wij als BouwGarant-aannemer de VerBOUWgarantie aanbieden. Hiermee bent u beschermd tegen de grootste financiële risico’s. We nemen graag de verantwoordelijkheid van u over om uw wensen te realiseren en te coördineren! 

Welke bouwprojecten voeren wij uit?  

Aannemer gezocht voor het bouwen van een nieuwbouwwoning? Of wilt u een verbouwbedrijf inschakelen voor een aanbouw in Gouda? Wij helpen u graag! Bij ons kunt u terecht voor diverse bouwprojecten. U kunt ons aannemersbedrijf contacteren voor nieuwbouw, verbouwingen, bouwaanvragen en onderhoudswerkzaamheden. Projecten voor particulieren, bedrijven en de overheid vullen wij met zorgvuldigheid uit.  

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons of heeft u vragen? Vul het contactformulier in via onze website en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ons ervaren team van bouwprofessionals staat u graag bij met raad en daad! 

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Aannemersbedrijf | Gouda