Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Alphen aan den Rijn

Aannemers van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk voor verschillende bouwwerkzaamheden

Wilt u graag een woning of bedrijfspand laten bouwen, verbouwen of renoveren? Op zoek naar vakmensen die dit uit kunnen voeren? Aannemingsbedrijf P. Heemskerk bestaat uit een team ervaren aannemers die u graag van dienst zijn met verschillende timmerwerkzaamheden en:

  • Verbouw
  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Renovatie

Voor zowel kleine als grote opdrachten zijn onze aannemers inzetbaar. Het laten bouwen van een woning of bedrijfspand is één van de belangrijkste dingen in uw leven. Een bedrijfspand draagt bijvoorbeeld bij aan het imago van het bedrijf. Daarom moet dit geheel aansluiten bij uw wensen. Daarnaast moet een bedrijfspand ervoor zorgen dat uw medewerkers zich er prettig voelen. Meer informatie over onze diensten? Een afspraak met onze aannemer? Neem contact op en maak een afspraak. Wij zijn dé vakmensen van de omgeving en staan graag voor u klaar.

Kiezen voor goede aannemers? Kies voor aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is een klein bedrijf dat zijn werkzaamheden voornamelijk in Reeuwijk en omgeving verricht. Er wordt gewerkt met een klein team aannemers. De opdrachtgevers zijn met name “woningbouwvereniging Reeuwijk”, bedrijven en particulieren. De opdrachtgevers hebben rechtstreeks contact met de aannemer, die samen met zijn timmerlieden en/of onder aannemers, de werkzaamheden verrichten. Het bedrijf heeft zich ongeveer 80 jaar geleden gevestigd op de Reewal 12 te Reeuwijk. De huidige aannemer, Peter Heemskerk, is inmiddels de 3e generatie Heemskerk. Meer informatie gewenst over ons bedrijf, diensten? Leest u verder op onze website. Ook vindt u hier onze afgeronde projecten en de contactgegevens.

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Aannemersbedrijf | Alphen aan den Rijn