Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Nieuw-Lekkerland

Verbouwing in Nieuw-Lekkerland nodig?

Een verbouwing in Nieuw-Lekkerland omdat uw huidige woning of kantoor niet meer aan uw wensen voldoet? Wilt u liever niet verhuizen? Dan is verbouwen dé oplossing. Voor een verbouwing in Nieuw-Lekkerland en omgeving moet u beslist bij Aannemingsbedrijf P. Heemskerk zijn. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is dé aannemer van Nieuw-Lekkerland en omgeving voor verbouw en werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Als wij verbouw verzorgen in de buurt van Nieuw-Lekkerland doen wij dit van A tot Z. De voorbereiding en uitvoering van een verbouwing kan heel wat tijd en energie vergen. Hierbij kunnen wij u behulpzaam zijn d.m.v. het geven van advies, het aanvragen van vergunningen als mede de gehele uitvoering op ons nemen van de verbouwing.

Afhankelijk van de wensen van onze klanten kunnen wij verschillende verbouw projecten in Nieuw-Lekkerland en omgeving uitvoeren. Wilt u uw woning, schuur of kantoorpand laten verbouwen? Ook het plaatsen van terrassen en hekwerken behoren tot de mogelijkheden. Voor verbouw, timmerwerken en tegelwerken in de buurt van Nieuw-Lekkerland is Aannemingsbedrijf P. Heemskerk beslist het aangewezen adres.

Verbouwing in Nieuw-Lekkerland van uw woning

Woon en werkplezier hangt voor een groot gedeelte af van de omgeving. Als het pand niet voldoet aan uw wensen en eisen kunnen wij langs komen voor verbouw door middel van timmerwerken in Nieuw-Lekkerland en omgeving. Wij weten als geen ander hoeveel ongemakken het kan veroorzaken als uw woning niet aan uw wensen voldoet. Heeft u te weinig kamers? Te weinig werkruimte? Wilt u meer lichtinval? Of een terras? Verbouw verzorgd door Aannemingsbedrijf P. Heemskerk in de buurt van Nieuw-Lekkerland kan dan dé oplossing bieden. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij de volgende soorten verbouw projecten in Nieuw-Lekkerland en omgeving realiseren:

  • Aanbouw
  • Dakkapel
  • Badkamer
  • Keuken
  • Terras
  • Hekwerken

Op het gebied van verbouw en timmerwerken in Nieuw-Lekkerland en omgeving kunnen wij verschillende bouwwensen realiseren. Wilt een complete verbouwing of renovatie laten verzorgen in de buurt van Nieuw-Lekkerland? Ook dat kunnen wij doen.

Verbouwing in Nieuw-Lekkerland voor meer ruimte

Heeft u gebrek aan ruimte in uw woning of kantoor in de buurt van Nieuw-Lekkerland? Is uw huis te klein geworden? Wilt u een slaapkamer en badkamer op de begane grond creëren? Maak dan een afspraak voor een verbouwing in de buurt van Nieuw-Lekkerland met Aannemingsbedrijf P. Heemskerk. Wij kunnen door middel van verbouw meer ruimte creëren. Daarnaast zorgt het voor waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand. De investering in verbouw verdient u zeker terug.

Meer informatie over verbouw in de buurt van Nieuw-Lekkerland? Neem contact op met ons aannemingsbedrijf. Graag komen wij bij u langs om uw woon- en/of werkwensen te bespreken. Wij zijn hét aangewezen adres voor verschillende werkzaamheden op het gebied van timmerwerken, bouwwerken en tegelwerken.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Verbouwing of aanpassing van uw woning of kantoor in de buurt van Nieuw-Lekkerland? 
Laat uw reactie achter