Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Hazerswoude-Dorp

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is dé specialist in verbouwing in Hazerswoude-Dorp en omgeving

Overweegt u een verbouwing in Hazerswoude-Dorp? Misschien wel omdat uw huidige woning of kantoor niet meer aan uw wensen voldoet? Als u liever niet wilt verhuizen is verbouwen dé oplossing! Voor een verbouwing in Hazerswoude-Dorp en omgeving bent u beslist bij Aannemingsbedrijf P. Heemskerk aan hét juiste adres. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is dé aannemer van Hazerswoude-Dorp en omgeving voor verbouw en werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Als wij verbouw verzorgen in de buurt van Hazerswoude-Dorp doen wij dit van A tot Z.

Wij nemen de gehele uitvoering van de verbouwing op ons

De voorbereiding en uitvoering van een verbouwing kan heel wat tijd en energie vergen. Wij zijn hierbij behulpzaam d.m.v. het geven van advies, het aanvragen van vergunningen en we nemen de gehele uitvoering van de verbouwing op ons. Afhankelijk van de wensen van onze klanten kunnen wij verschillende verbouw projecten in Hazerswoude-Dorp en omgeving uitvoeren. Wilt u uw woning, schuur of kantoorpand laten verbouwen? Ook het plaatsen van terrassen en hekwerken behoren tot de mogelijkheden. Voor verbouw, timmerwerken en tegelwerken in de buurt van Hazerswoude-Dorp is Aannemingsbedrijf P. Heemskerk beslist het aangewezen adres.

Verbouwing in Hazerswoude-Dorp voor nog meer woonplezier

Woon en werkplezier hangt voor een groot gedeelte af van de omgeving. Als het pand niet voldoet aan uw wensen en eisen kunnen wij langs komen voor verbouw door middel van timmerwerken in Hazerswoude-Dorp en omgeving. Wij weten als geen ander hoeveel ongemakken het kan veroorzaken als uw woning niet aan uw wensen voldoet. Heeft u te weinig kamers? Te weinig werkruimte? Wilt u meer lichtinval? Of een terras? Verbouw verzorgd door Aannemingsbedrijf P. Heemskerk in de buurt van Hazerswoude-Dorp kan dan dé oplossing bieden. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij de volgende soorten verbouw projecten in Hazerswoude-Dorp en omgeving realiseren:

  • Aanbouw
  • Dakkapel
  • Badkamer
  • Keuken
  • Terras
  • Hekwerken

Op het gebied van verbouw en timmerwerken in Hazerswoude-Dorp en omgeving kunnen wij verschillende bouwwensen realiseren. Wilt een complete verbouwing of renovatie laten verzorgen in de buurt van Hazerswoude-Dorp? Ook dat kunnen wij doen.

Wist u dan een verbouwing niet allen meer ruimte maar ook een waardevermeerdering geeft voor uw woning in Hazerswoude-Dorp?

Heeft u gebrek aan ruimte in uw woning of kantoor in de buurt van Hazerswoude-Dorp? Is uw huis te klein geworden? Wilt u een slaapkamer en badkamer op de begane grond creëren? Maak dan een afspraak voor een verbouwing in de buurt van Hazerswoude-Dorp met Aannemingsbedrijf P. Heemskerk. Wij kunnen door middel van verbouw meer ruimte creëren. Daarnaast zorgt het voor waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand. De investering in verbouw verdient u zeker terug.

Meer informatie over verbouw in de buurt van Hazerswoude-Dorp? Neem contact op met ons aannemingsbedrijf. Graag komen wij bij u langs om uw woon- en/of werkwensen te bespreken. Wij zijn hét aangewezen adres voor verschillende werkzaamheden op het gebied van timmerwerken, bouwwerken en tegelwerken.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Verbouwing of aanpassing van uw woning of kantoor in de buurt van Hazerswoude-Dorp? 
Laat uw reactie achter