Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tegelzetter in de buurt van Waddinxveen? Aannemingsbedrijf P Heemskerk maakt een ontwerp op maat
Waddinxveen

Op zoek naar een tegelzetter in de buurt van Waddinxveen?  

Bij het zien van een mooie tegel komt waarschijnlijk direct het beeld van het eindresultaat in u op. Een strak uitziende en netjes geplaatste tegel. Toch is het plaatsen van tegels nog niet zo makkelijk als het lijkt. Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in de buurt van Waddinxveen? P.Heemskerk staat voor u klaar! In ons aannemersbedrijf is tegelwerk een van de belangrijkste disciplines. Wij nemen de klus graag van u over en beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om hoogwaardig tegelwerk te leveren. Wilt u uw badkamer of keuken laten betegelen? Wij draaien onze hand er niet voor om en helpen u graag! 

In welke ruimtes kunnen wij tegelwerk uitvoeren?  

Tegelwerk is een breed begrip dat vele vormen en uitingen kent. Tegels zijn er immers in allerlei soorten en maten en kunnen op diverse manieren gelegd worden. Wilt u een tegelzetter inhuren voor uw tegelwerk? Dan bent u bij ons team van ervaren tegelzetters aan het juiste adres! Wij leveren kwalitatief hoogwaardig tegelwerk voor elke gewenste ruimte.  

Zo leveren wij tegelwerk voor:  

  • Badkamer 
  • Keuken 
  • Toilet 
  • Vloeren 
  • Wanden  

 Daarnaast bieden wij tegelwerk voor allerlei soorten tegels en hebben wij ervaring met het tegelen in diverse motieven. Hierbij kunt u denken aan keramische tegels, natuurstenen tegels, een volsteensverband of visgraatmotief. Wilt u het tegelwerk uit laten voeren door een aannemer? Laat uw wensen achter en P.Heemskerk gaat voor u aan de slag! 

Tegels als sfeermaker 

Tegels zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Tot op de dag van vandaag zijn tegels voortdurend in ontwikkeling en dat is niet voor niets. Tegels bepalen namelijk voor een groot deel de sfeer van een ruimte. Zo laten lichte tegels een ruimte groter lijken en creëren donkere tegels vaak warmte. Het is belangrijk om te weten welke tegel het best bij de ruimte en de sfeer past. Wij beschikken over jarenlange ervaring en adviseren u graag in de zoektocht naar de juiste tegel. Wij staan u graag bij met raad en daad! 

Bent u op zoek naar een tegelzetter in de buurt van Waddinxveen? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier op de website. Naar aanleiding van uw wensen en behoeften gaan we graag voor u aan de slag. Iedere ruimte verdient een mooie tegel! 

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Tegelzetter | Waddinxveen