Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tegelzetter in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Aannemingsbedrijf P Heemskerk maakt een ontwerp op maat
Nieuwerkerk aan den IJssel

Tegelzetter in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Aannemingsbedrijf P Heemskerk maakt een ontwerp op maat

Nieuwe tegels in uw badkamer of keuken? Een andere ruimte in uw woning of kantoor in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel waar u nieuwe tegels wilt? Aannemingsbedrijf P Heemskerk is dé tegelzetter van Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving en heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten. Als tegelzetter denken wij graag met onze klant mee. Met oog voor detail leveren wij tegelwerk van hoogwaardige kwaliteit. Bij het verzorgen van tegelwerk staat kwaliteit en service centraal. Voordat wij tegelwerk uitvoeren komt onze tegelzetter altijd eerst langs in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel om het project door te nemen. We brengen uw wensen en eisen in kaart en bekijken de ruimte die betegeld moet worden. Aan de hand hiervan kan onze tegelzetter een passende offerte en ontwerp maken.

Tegelzetter voor renovatiewerk

De tegelzetter van Aannemingsbedrijf P Heemskerk in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel kan complete renovaties van badkamers en keukens verzorgen. U hoeft uitsluitend uw wensen aan ons door te geven wij realiseren uw droom badkamer of droom keuken. Afhankelijk van de wensen van de klant kan onze tegelzetter o.a. de volgende tegels leggen:

  • Natuursteen
  • Keramische tegels
  • Grote tegels
  • Stroken tegels

Tegels uitkiezen is een belangrijk onderdeel. Onze tegelzetter luistert naar uw wensen en levert maatwerk in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving.

Professionele tegelzetter

Al vele jaren staan wij als tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving garant voor specialisatie in tegelwerken. Wij realiseren de meest uiteenlopende tegelprojecten van A t/m Z. Naast een sterke focus op kwaliteit zijn wij continu bezig om het eindresultaat te verbeteren. Een 100% tevreden klant is waar wij naar streven. Heeft u speciale wensen voor uw woning in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Zoekt u een professionele tegelzetter die uw wensen kan realiseren? Maak dan een afspraak met Aannemingsbedrijf P Heemskerk.

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Tegelzetter | Nieuwerkerk aan den IJssel