Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tegelzetter in de buurt van Gouda? Aannemingsbedrijf P Heemskerk maakt een ontwerp op maat
Gouda

Tegelzetter gezocht in de buurt van Gouda? Wij staan voor u klaar! 

Heeft u een mooie tegel op het oog of deze wellicht al in huis gehaald? Dan wilt u uiteraard ook een ervaren tegelzetter inhuren voor een mooi eindresultaat. Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter in de buurt van Gouda? Dan bent u bij P.Heemskerk aan het juiste adres!  

Tegelwerk is een van onze belangrijkste disciplines. Wij beschikken dan ook over de juiste ervaring voor het strak betegelen van uw badkamer, keuken of andere ruimte. Hoewel het kan lijken als een eenvoudig klusje, komt er stiekem een hoop bij kijken. Het hebben van de juiste kennis, ervaring en materialen is van belang voor het gewenste resultaat. Twijfel dus niet langer en laat uw tegelwerk uitvoeren door een aannemer! 

Diverse soorten tegelwerk 

Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter om uw badkamer te betegelen? Of wilt u uw keuken laten betegelen? Ons team van ervaren tegelzetters staat voor u klaar! Wij leveren kwalitatief hoogwaardig tegelwerk voor de gewenste ruimte.  

Zo leveren wij tegelwerk voor:  

  • Badkamer 
  • Keuken 
  • Toilet 
  • Vloeren 
  • Wanden  

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het tegelen van alle soorten tegels en het tegelen in verschillende soorten motieven. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek tegels, keramische tegels, een visgraatmotief of een wildverband. Wilt u uw tegelwerk laten uitvoeren door een aannemer in Gouda? P.Heemskerk neemt deze klus graag van u over!   

Tegels als finishing touch 

Tegels leveren een grote bijdrage aan de uitstraling van een ruimte. Niet alleen de soort tegel heeft hier invloed op, maar ook de wijze van leggen en het gebruikte materiaal. Een donkere tegel in visgraatmotief creëert immers een heel andere uitstraling dan een lichte tegel in volsteensverband. Na aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden gaan wij voor u aan de slag. Iedere klus is anders en vraagt om een ander plan van aanpak. Vanwege onze jarenlange ervaring is dit geen enkel probleem. Zowel het verlijmen van tegels als het tegelen in een mortel van cement en zand is bij ons mogelijk. 

Bent u op zoek naar een tegelzetter in de buurt van Gouda? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Particulier of zakelijk, wij staan voor u klaar. Iedere ruimte verdient een mooie tegel! 

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Tegelzetter | Gouda