Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tegelzetter van Aannemingsbedrijf P Heemskerk voor al uw tegelwensen
Tegelzetter

Tegelzetter van Aannemingsbedrijf P Heemskerk voor al uw tegelwensen

Tegelzetter nodig om nieuwe tegels in uw badkamer te laten plaatsen? Voor een professionele tegelzetter moet u beslist bij Aannemingsbedrijf P Heemskerk zijn. P Heemskerk is dé tegelzetter van de omgeving en heeft ervaring met diverse soorten tegels. Of het nu gaat om natuursteen of mooie wandtegels in de wc of badkamer, als tegelzetter weet u precies welke tegel u nodig heeft. Als u kiest voor ons bedrijf bent u verzekerd dat wij bouwen volgens het Bouwgarant keurmerk. Als tegelzetter voldoen wij aan de strenge eisen. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde papieren en diploma’s. Meer informatie? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of bekijk onze website.

Tegelzetter met liefde voor het vak

Als het gaat om tegelzetten gaat het om vakwerk. De tegelzetter van Aannemingsbedrijf P Heemskerk zet dagelijks liefde en passie voor het vak in om prachtige wanden en vloeren te creëren. Of het nu gaat om keukens, badkamers of andere plekken in woningen, wij bieden maatwerk projecten. Voordat onze tegelzetter aan de slag gaat zullen wij eerst uw wensen bespreken. Er moet een passende, mooie en kwalitatief hoogwaardige tegel uitgekozen worden waar u jarenlang plezier van zult hebben. Zo kunt u kiezen uit:

  1. Soorten
  2. Maten
  3. Kleuren
  4. Merken

Graag inspireren wij u op het gebied van tegels.

Advies van onze tegelzetter

Weet u niet precies welke tegel u wilt? Op welke manier de ruimte in uw woning betegeld moet worden? Maak dan een afspraak met onze tegelzetter voor deskundig advies. Wij kunnen u helpen met al uw vragen en onderscheiden ons in kwaliteit en persoonlijk contact. Als tegelzetter komen wij graag tot het mooiste resultaat in samenspraak met de klant. Zo halen wij het maximale uit het tegelwerk en zijn wij pas tevreden als u dat bent.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Tegelzetter