Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Specialist op het gebied van tegelzetten in regio Capelle aan den IJssel nodig?
Capelle aan den IJssel

Specialist op het gebied van tegelzetten in regio Capelle aan den IJssel nodig?

Is uw badkamer nodig toe aan vernieuwing? Voldoet deze niet meer aan uw wensen? Of heeft u last van lekkage en moeten de tegels vervangen worden? Voor tegelzetten in de buurt van Capelle aan den IJssel moet u beslist bij Aannemingsbedrijf P. Heemskerk zijn. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is werkzaam in Capelle aan den IJssel en omgeving en dagelijks actief in tegelzetten, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Doordat wij beschikken over een vast team medewerkers kunnen wij verschillende soorten tegelwerken uitvoeren in Capelle aan den IJssel en omgeving. Voor zowel bedrijven als particulieren in de buurt van Capelle aan den IJssel kunnen wij tegelen. Ons team beschikt over kennis, kunde en ervaring in tegelzetten in verschillende soorten en maten. In de afgelopen jaren hebben wij vele tegelzetten projecten in Capelle aan den IJssel en omgeving uitgevoerd. Wij onderscheiden ons door een vakkundige wijze van tegelzetten en bieden dit binnen elk budget. Zoekt u een specialist op het gebied van tegelzetten in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan moet u beslist bij Aannemingsbedrijf P. Heemskerk zijn. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is inmiddels al drie generaties actief ..

Ervaring in tegelzetten in regio Capelle aan den IJssel

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk heeft veel ervaring in tegelzetten. Wij zijn voornamelijk actief in tegelen in Capelle aan den IJssel en omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij in verschillende ruimtes tegelzetten zoals:

  • Badkamer
  • WC
  • Keuken
  • Kantoor
  • Hal
  • Woonkamer
  • Terras
  • Entree

Tegelzetten behoort tot één van de belangrijkste disciplines van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk. Wij kunnen tegelzetten in Capelle aan den IJssel en omgeving op verschillende manieren. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met timmerwerkzaamheden en bouwen.

Werkwijze tegelzetten in regio Capelle aan den IJssel

Als wij gaan tegelzetten voor klanten in Capelle aan den IJssel en omgeving zullen wij altijd eerst langskomen voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen voor tegels en bekijken we uw situatie. Vervolgens kunnen we uw wensen en de mogelijkheden uitwerken in een passende offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u zelf de tegels aanschaffen maar ons alleen laten betegelen? Ook dit is geen probleem voor P. Heemskerk, wij zijn zeer flexibel in de uit te voeren werkzaamheden en benodigde materialen.

Afspraak voor tegelzetten in regio Capelle aan den IJssel

Wilt u graag een afspraak voor tegelzetten in de buurt van Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met Aannemingsbedrijf P. Heemskerk. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is hét aannemingsbedrijf van Capelle aan den IJssel en omgeving en staat graag voor u klaar om te tegelzetten. Als wij tegelzetten maken wij gebruik van moderne technieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor gaat het tegelwerk jarenlang mee.

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Tegelzetten | Capelle aan den IJssel