Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tegelwerken uitgevoerd in regio Gouda voor bedrijven en particulieren
Gouda

Tegelwerken uitgevoerd in regio Gouda voor bedrijven en particulieren

Gaat u uw woning verbouwen? Iemand die zowel de verbouwing maar ook het tegelwerken kan uitvoeren in uw woning in de buurt van Gouda? Maak dan kennis met Aannemingsbedrijf P. Heemskerk en bekijk de website. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is hét aangewezen bedrijf in de buurt van Gouda als u tegelwerken wilt laten uitvoeren. Wij hebben namelijk uitgebreide ervaring in tegelwerken, bouwwerken en timmerwerken en werken zeer precies. Of het nu gaat om tegelwerken voor bedrijven of particulieren, in de badkamer, keuken of toilet, wij staan graag voor u klaar en verzorgen tegelwerken van A tot Z. Naast tegelwerken verzorgen wij nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten in Gouda en omgeving. Ons team bestaat uit vakmensen met passie voor tegelwerken. Dit zetten zij dagelijks in voor uiteenlopende projecten op het gebied van tegelwerken in Gouda en omgeving. Voor zowel kleine als grote projecten zijn wij uw partner. Op het gebied van tegelwerken, bouwwerken en timmerwerken zijn wij een bekend begrip in Gouda en omgeving. Wij onderscheiden ons in kennis, ervaring, vakmanschap en liefde voor het vak. Graag zetten wij dit in voor uw project.

Alle voorkomende tegelwerken

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is inzetbaar in Gouda en omgeving voor alle voorkomende tegelwerken voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om de WC, badkamer of keuken, wij voeren tegelwerken uit met de door u gewenste tegels. U kunt bij enkele tegelleveranciers tegels of plavuizen uitzoeken in een showroom. Wij adviseren u daar graag in. Daarnaast voeren wij tegelwerken in Gouda en omgeving uit met betaalbare tegels. Onze tegels zijn in elke ruimte binnen woningen en bedrijfspanden in de buurt van Gouda toepasbaar.

Voordelen van tegelwerken

Het kiezen voor tegels in bepaalde ruimtes in woningen en bedrijfspanden in Gouda en omgeving brengt verschillende voordelen met zich mee. Als wij tegelen zorgen wij voor:

  • Bescherming
  • Sfeer
  • Prachtige uitstraling
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Duurzaamheid

Tegelwerk zorgt voor bescherming van de muren tegen water. Daarnaast kunt u door de keuze in verschillende tegels de gewenste sfeer en uitstraling creëren.

Tegelwerken van goede kwaliteit

Als u Aannemingsbedrijf P. Heemskerk laat tegelen in de buurt van Gouda bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn BouwGarant aannemer en voldoen aan strenge eisen. De BouwGarant-aannemer is uiteraard in het bezit van het aannemersdiploma, beschikt over de vereiste papieren en verzekeringen en zet alle afspraken met u op papier. Meer informatie? Of een afspraak voor tegelwerken in de buurt van Gouda? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Tegelwerken | Gouda