Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Nieuwbouw projecten in de buurt van Waddinxveen voor bedrijven en particulieren
Waddinxveen

Hét aannemersbedrijf voor uw nieuwbouwproject in Waddinxveen  

Bent u van plan nieuwbouw te (laten) realiseren in de buurt van Waddinxveen? Zoekt u een professioneel aannemersbedrijf voor uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij P.Heemskerk aan het juiste adres! Al 80 jaar is ons aannemersbedrijf gevestigd in de gemeente Reeuwijk. Een mooi familiebedrijf dat nu onder leiding staat van Peter Heemskerk, de derde generatie Heemskerk. We hebben in de afgelopen jaren mooie projecten mogen uitvoeren en beschikken dan ook over een ruime ervaring in de bouw. We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwbouw in Waddinxveen! 

Wat onderscheid ons?  

Bij P.Heemskerk vinden wij persoonlijk en direct contact met de klant enorm belangrijk. Wij beschikken dan ook over een klein team van ervaren medewerkers. Bent u op zoek naar een professioneel team voor uw nieuwbouwproject? Wij staan graag voor u klaar! Wij realiseren verschillende nieuwbouwprojecten, van een gloednieuwe woning tot een moderne uitbouw. Naast onze vakmensen is ook onze aannemer vaak op de werkplek te vinden om alles goed te coördineren. Uw zorgen zijn onze zorgen. Vanwege onze ruime ervaring weten we waar we rekening mee moeten houden en wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van nieuwbouw. Bij ons profiteert u van:  

  • Persoonlijk contact 
  • Professioneel en zorgvuldig werk 
  • Ervaren werknemers 
  • Snelle service en klantgerichte benadering 

Wat is een BouwGarant-aannemer 

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf in de buurt van Waddinxveen? Wilt u uw nieuwbouw laten realiseren door vakmensen? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Als BouwGarant-aannemer zijn wij aangesloten bij BouwGarant. Hierdoor kunt u bij ons een zogenoemde VerBOUWgarantie afsluiten, een garantie die u beschermt tegen de grootste financiële risico’s van een verbouwing. Denk hierbij aan gebreken na de oplevering, gebreken in de constructie en faillissement van de aannemer.  

Wilt u een professioneel en ervaren aannemersbedrijf inhuren voor uw nieuwbouwproject in Waddinxveen? Zoek dan niet meer verder, wij staan graag voor u klaar. Vul uw gegevens in via onze website en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen! 

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Nieuwbouw | Waddinxveen