Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Nieuw-Lekkerland

Nieuwbouw projecten in regio Nieuw-Lekkerland voor bedrijven en particulieren

Overweegt u een nieuwbouw woning of bedrijfspand te laten bouwen in de buurt van Nieuw-Lekkerland? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf P. Heemskerk aan het juiste adres. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is dé aannemer van Nieuw-Lekkerland en omgeving en uw aangewezen partner voor nieuwbouw en timmerwerken. Nieuwbouw verzorgen wij van A tot Z in Nieuw-Lekkerland en omgeving. Er wordt gewerkt met een klein team medewerkers waarbij de aannemer zelf ook op het werk is te vinden. De opdrachtgevers zijn met name “woningbouwvereniging Reeuwijk”, bedrijven en particulieren. Op het gebied van nieuwbouw bouwen wij verschillende type woningen in Nieuw-Lekkerland en omgeving. Daarbij maken wij gebruik van zowel moderne bouwtechnieken als het ambachtelijke vak. Samen met de klant/opdrachtgever zorgen wij bij nieuwbouw in Nieuw-Lekkerland en omgeving voor een prachtig eindresultaat. Wilt u uw droom nieuwbouw woning of bedrijfspand in de buurt van Nieuw-Lekkerland laten bouwen? Het team van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk staat voor u klaar en maakt van uw dromen werkelijkheid.

Realiseer uw dromen met nieuwbouw

Heeft u specifieke wensen voor een woning of bedrijfspand in de buurt van Nieuw-Lekkerland? Dan kunt u het beste een nieuwbouw project laten realiseren. Een nieuwbouw woning of bedrijfspand is iets heel anders dan een aankoop van een bestaand pand. Als u een nieuwbouw woning laat bouwen in de buurt van Nieuw-Lekkerland kunt u uw eigen wensen doorgeven. U kunt zelf bepalen hoe uw woning of bedrijfspand eruit komt te zien. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor bepaalde materialen en geeft u een bepaald budget op. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk werkt met verschillende ontwikkelaars, architecten, constructeurs en vaklieden die uw ideeën en wensen voor een nieuwbouw project in de buurt van Nieuw-Lekkerland kunnen ontwerpen. Hierbij wordt rekening gehouden met:

  • Het budget
  • De mogelijkheden
  • De vergunningen
  • Uw wensen
  • De ideeën

Er wordt te allen tijde een ontwerp gemaakt voor een nieuwbouw project in de buurt van Nieuw-Lekkerland dat aansluit bij uw wensen.

Nieuwbouw proces

Als het ontwerp gemaakt is voor een nieuwbouw project in de buurt van Nieuw-Lekkerland moeten de vergunningen geregeld worden. Pas als deze geregeld zijn kan er gestart worden met de realisatie van een nieuwbouw project in de buurt van Nieuw-Lekkerland verzorgd door onze bouwwerkers. Als wij het bouwproces uitvoeren van een nieuwbouw project in de buurt van Nieuw-Lekkerland houden wij onze klanten goed op de hoogte van het proces. Tijdens de oplevering van een nieuwbouw project in de buurt van Nieuw-Lekkerland zullen wij te allen tijde met de opdrachtgever de woning controleren. Bent u benieuwd naar de nieuwbouw projecten die wij gerealiseerd hebben? Bekijk dan de voorbeelden op onze website. Specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Nieuwbouw projecten in de buurt van Nieuw-Lekkerland voor bedrijven en particulieren
Laat uw reactie achter