Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Nieuwbouw projecten in de buurt van Gouda voor bedrijven en particulieren
Gouda

Aannemersbedrijf voor uw nieuwbouwplannen in Gouda?  

Wilt u een woning laten bouwen in de buurt van Gouda? Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf voor uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij P.Heemskerk aan het juiste adres! Ons aannemersbedrijf heeft zich ongeveer 80 jaar geleden gevestigd in de gemeente Reeuwijk en heeft sindsdien al voor vele klanten woningen mogen bouwen. De huidige aannemer, Peter Heemskerk, is dan ook de derde generatie Heemskerk. We beschikken over een ruime ervaring en helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwbouw in Gouda! 

Hoe voeren wij een nieuwbouwproject uit?  

Met: 

  • Persoonlijk contact 
  • Professioneel en zorgvuldig werk 
  • Ervaren werknemers 
  • Snelle service en klantgerichte benadering 

Ons bouwbedrijf werkt met een klein team medewerkers waarbij de aannemer ook op de werkplek te vinden is. We vinden direct contact met onze opdrachtgevers heel belangrijk. Om nieuwbouw  te realiseren die aan alle wensen voldoet, moet immers goed overlegd worden. Onder nieuwbouw valt niet alleen het bouwen van een gloednieuwe woning. U kunt ook denken aan een schuur, bedrijfspand of aanbouw. Vanwege onze ruime ervaring weten we waar we rekening mee moeten houden en wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van nieuwbouw.  

BouwGarant nodig voor de financiering?  

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf voor uw nieuwbouwproject in Gouda? Wilt u een woning laten bouwen door vakmensen? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij BouwGarant. Als BouwGarant-aannemer zijn wij in het bezit van een aannemersdiploma en beschikken wij over de vereiste papieren en verzekeringen. Wij voldoen aan strenge eisen waardoor eventuele risico’s geminimaliseerd worden. U kunt bij ons bovendien een VerBOUWgarantie afsluiten. Met deze garantie bent u beschermd tegen de grootste financiële risico’s van uw verbouwing. 

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. Laat uw gegevens achter op onze website en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan! 

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Nieuwbouw | Gouda