Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Waddinxveen

Betrouwbaar aannemersbedrijf 

Een bouwproject kan behoorlijk veel voeten in de aarde hebben. Extra hulp is dan ook in de meeste gevallen gewenst. Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf in de buurt van Waddinxveen? Wilt u graag een verbouwbedrijf inschakelen voor het realiseren van uw wensen? Dan bent u bij P.Heemskerk aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel aannemersbedrijf werkzaam in Reeuwijk en omgeving. Wij nemen met alle liefde de coördinatie van uw bouwproject over.  

Aannemer inhuren voor uw bouwklus in Waddinxveen?  

Ons bouwbedrijf vestigde zich circa 80 jaar geleden op de Reewal 12 ter Reeuwijk. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de bouw. We hebben veel mooie projecten mogen coördineren en realiseren. Wilt u een aannemersbedrijf inhuren voor uw project in Waddinxveen? Ons team van medewerkers staat graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor: 

We hebben jarenlang ervaring in de bouwsector en weten waar rekening mee te houden tijdens de diverse bouwprojecten. Een gebouw bouwen, opknappen of onderhouden vraagt om vakmanschap. Wij gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk plan op te stellen en al uw wensen te vervullen! 

Bouwen met VerBOUWgarantie  

Aannemersbedrijf P.Heemskerk heeft hart voor het vak. De huidige aannemer, Peter Heemskerk, is de derde generatie Heemskerk die zich over het bedrijf heeft ontfermd.  

Naast ervaring vinden wij persoonlijke aandacht ook erg belangrijk. We werken met een klein team van medewerkers waarbij de aannemer zelf ook op de werkplek te vinden is. Op deze manier staan we in direct contact met u en kunnen we uw wensen zo goed mogelijk waarborgen. Bovendien is het bij ons mogelijk om een VerBOUWgarantie af te sluiten. Hiermee bent u goed beschermd tegen de grootste financiële risico’s. Als BouwGarant-aannemer voldoen wij aan strenge eisen en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij nemen alle zorgen graag uit handen! 

Aannemer gezocht in Waddinxveen? Of wilt u alvast een offerte aanvragen?  

Vul het contactformulier in via onze website en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ons ervaren team van bouwprofessionals staat voor u klaar!  

 

Neem contact op

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Stel uw vraag

Aannemersbedrijf | Waddinxveen