Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Zoetermeer

De aannemers van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk staat voor u klaar in de regio Zoetermeer

Heeft u een klus of bouwproject in Zoetermeer en bent u daarvoor op zoek naar een aannemer? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf P. Heemskerk aan hét juiste adres! Wij zijn al jarenlang actief in de regio Zoetermeer en mochten al vele mooie projecten afronden. Van verbouw tot nieuwbouw en van onderhoud tot tegelwerk staat Aannemersbedrijf P. Heemskerk voor u klaar! Ons team bestaat uit een team gespecialiseerde en ervaren vakmensen die werkzaam zijn in de regio Zoetermeer op het gebied van timmerwerken, renovatiewerkzaamheden, bouwwerken en andere voorkomende werkzaamheden voor aannemers.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk beschikt over een eigen werkplaats waar onze aannemers graag voor u aan de slag gaan!

Onze aannemers beschikken over een ruime werkplaats met de benodigde machines waar onder andere kozijnen worden gemaakt. Wilt u uw keuken laten renoveren? Een nieuwe badkamer laten plaatsen? Of een aanbouw laten maken? Onze vakmensen komen graag uw wensen ter plekke in de buurt van Zoetermeer bespreken. Pas als wij uw wensen in kaart hebben kunnen wij een passende offertes uitbrengen. Meer informatie? Een afspraak met één van onze vakmensen in de buurt van Zoetermeer? Neem vrijblijvend contact op met onze aannemers.

Wist u dat u het onderhoud van uw woning op pand in de regio Zoetermeer ook uit kunt besteden aan onze aannemers?

Woningen en kantoren hebben te maken met slechte invloeden zoals de weersomstandigheden in ons land. Rot en erosie zijn veel voorkomende problemen als u het pand niet tijdig laat onderhouden door gespecialiseerde aannemers in de buurt van Zoetermeer. De relaties van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk voeren graag onderhoudswerkzaamheden voor u uit in de buurt van Zoetermeer. Hierbij kunt u denken aan:

  • Schilderwerk
  • Reiniging
  • Woning verbetering
  • Vervangen van onderdelen

Wanneer u tijdig onderhoud laat plegen door onze relaties in de buurt van Zoetermeer voorkomt u hoge kosten in de toekomst.

Laat uw woning renoveren door dé ervaren aannemers van P. Heemskerk

Wilt u uw woning of kantoor laten verbeteren of herstellen door vakkundige aannemers in Zoetermeer? Is uw woning beschadigd? Uw kantoor iets verouderd? Onze aannemers zijn gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten panden in de buurt van Zoetermeer. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van muren, badkamers, keukens en nog veel meer. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor timmerwerken en andere klussen voor aannemers.

Onze aannemers brengen met restauratie uw pand in Zoetermeer weer terug in de oude staat

Moet een bepaald gebouw terug worden gebracht in de oude staat? Ook voor restauratie in Zoetermeer en omgeving zijn onze vakmensen inzetbaar. Wilt u gebruik maken van de diensten die aannemersbedrijf P. Heemskerk kan leveren in de buurt van Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. Als allround aannemersbedrijf zijn onze vakmensen inzetbaar in Zoetermeer en omgeving. Wij staan voor u klaar met timmerwerken, tegelen, bouwwerkzaamheden en andere klussen voor aannemers.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Aannemers in de buurt van Zoetermeer van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk.
Laat uw reactie achter