Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Waddinxveen

Aannemers in Waddinxveen - Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Op zoek naar een aannemer in de buurt Waddinxveen die echt verstand van bouwen heeft? Aannemingsbedrijf P. Heemskerk in al jarenlang actief in de regio Waddinxveen en heeft al diverse mooie projecten naar volle tevredenheid mogen afronden. Van verbouw tot nieuwbouw en van onderhoud tot tegelwerk, bij Aannemersbedrijf P. Heemskerk bent u aan het juiste adres. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk bestaat uit een team gespecialiseerde en ervaren vakmensen die werkzaam zijn in Waddinxveen en omgeving op het gebied van timmerwerken, renovatiewerkzaamheden en bouwwerken.

Een eigen werkplaats in de buurt van Waddinxveen voor onze aannemers

Onze aannemers beschikken over een ruime werkplaats met de benodigde machines waar onder andere kozijnen worden gemaakt. Wilt u uw keuken laten renoveren? Een nieuwe badkamer laten plaatsen? Of een aanbouw laten maken? Onze vakmensen komen graag uw wensen ter plekke in de buurt van Waddinxveen bespreken. Pas als wij uw wensen in kaart hebben kunnen wij een passende offertes uitbrengen. Meer informatie? Een afspraak met één van onze vakmensen in de buurt van Waddinxveen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bescherm uw pand in Waddinxveen en bel vandaag nog één van onze aannemers voor het onderhoud

Woningen en kantoren hebben te maken met slechte invloeden zoals de weersomstandigheden in ons land. Rot en erosie zijn veel voorkomende problemen als u het pand niet tijdig laat onderhouden door gespecialiseerde aannemers in de buurt van Waddinxveen. De relaties van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk voeren graag onderhoudswerkzaamheden voor u uit in de buurt van Waddinxveen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Schilderwerk
  • Reiniging
  • Woning verbetering
  • Vervangen van onderdelen

Wanneer u tijdig onderhoud laat plegen door onze relaties in de buurt van Waddinxveen voorkomt u hoge kosten in de toekomst.

Vakkundige aannemers in Waddinxveen voor renovatie en timmerwerken

Wilt u uw woning of kantoor laten verbeteren of herstellen door vakkundige aannemers in Waddinxveen? Is uw woning beschadigd? Uw kantoor iets verouderd? Onze aannemers zijn gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten panden in de buurt van Waddinxveen. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van muren, badkamers, keukens en nog veel meer. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor timmerwerken.

Aannemers in Waddinxveen voor restauratie, wij brengen het gebouw terug in de oude staat

Moet een bepaald gebouw terug worden gebracht in de oude staat? Ook voor restauratie in Waddinxveen en omgeving zijn onze vakmensen inzetbaar. Wilt u gebruik maken van de diensten die aannemersbedrijf P. Heemskerk kan leveren in de buurt van Waddinxveen? Neem dan gerust contact met ons op. Als allround aannemersbedrijf zijn onze vakmensen inzetbaar in Waddinxveen en omgeving. Wij staan voor u klaar met timmerwerken, tegelen en bouwwerkzaamheden.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Aannemers in de buurt van Waddinxveen van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk.
Laat uw reactie achter