Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
Adresgegevens

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Oosterwijk

Aannemers in Oosterwijk - Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Op zoek naar een aannemer in Oosterwijk? Aannemingsbedrijf P. Heemskerk in al jarenlang actief in de regio Oosterwijk en heeft al diverse projecten afgerond. Van verbouw tot nieuwbouw en van onderhoud tot tegelwerk, bij Aannemersbedrijf P. Heemskerk bent u aan het juiste adres. Aannemingsbedrijf P. Heemskerk bestaat uit een team gespecialiseerde en ervaren vakmensen die werkzaam zijn in Oosterwijk en omgeving op het gebied van timmerwerken, renovatiewerkzaamheden en bouwwerken. Onze aannemers beschikken over een ruime werkplaats met de benodigde machines waar onder andere kozijnen worden gemaakt. Dagelijks voeren onze vakmensen veel onderhoudswerkzaamheden uit voor de “Woningbouwvereniging Reeuwijk” in de buurt van Oosterwijk. Wilt u uw keuken laten renoveren? Een nieuwe badkamer laten plaatsen? Of een aanbouw laten maken? Onze vakmensen komen graag uw wensen ter plekke in de buurt van Oosterwijk bespreken. Pas als wij uw wensen in kaart hebben kunnen wij een passende offertes uitbrengen. Meer informatie? Een afspraak met één van onze vakmensen in de buurt van Oosterwijk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aannemers voor onderhoud in de regio Oosterwijk

Woningen en kantoren hebben te maken met slechte invloeden zoals de weersomstandigheden in ons land. Rot en erosie zijn veel voorkomende problemen als u het pand niet tijdig laat onderhouden door gespecialiseerde aannemers in de buurt van Oosterwijk. De relaties van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk voeren graag onderhoudswerkzaamheden voor u uit in de buurt van Oosterwijk. Hierbij kunt u denken aan:

  • Schilderwerk
  • Reiniging
  • Woning verbetering
  • Vervangen van onderdelen

Wanneer u tijdig onderhoud laat plegen door onze relaties in de buurt van Oosterwijk voorkomt u hoge kosten in de toekomst.

Aannemers voor renovatie in de regio Oosterwijk

Wilt u uw woning of kantoor laten verbeteren of herstellen door vakkundige aannemers in de buurt van Oosterwijk? Is uw woning beschadigd? Uw kantoor iets verouderd? Onze aannemers zijn gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten panden in de buurt van Oosterwijk. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van muren, badkamers, keukens en nog veel meer. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor timmerwerken.

Aannemers voor restauratie in de regio Oosterwijk

Moet een bepaald gebouw terug worden gebracht in de oude staat? Ook voor restauratie in Oosterwijk en omgeving zijn onze vakmensen inzetbaar. Wilt u gebruik maken van de diensten die aannemersbedrijf P. Heemskerk kan leveren in de buurt van Oosterwijk? Neem dan gerust contact met ons op. Als allround aannemersbedrijf zijn onze vakmensen inzetbaar in Oosterwijk en omgeving. Wij staan voor u klaar met timmerwerken, tegelen en bouwwerkzaamheden.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk logo
Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Aannemers in de buurt van Oosterwijk van Aannemingsbedrijf P. Heemskerk.
Laat uw reactie achter