Aannemingsbedrijf P. Heemskerk
Tel. 0182-392279
E-mail: info@p-heemskerk.nl
slide1 slide1 slide1
Waarmee kunnen we u van dienst zijn? 0182 - 392279

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk - Reewal 12 - 2811 PT Reeuwijk - Fax. 0182-396622  - Tel. 0182-392279

             Bouw Garant Heemskerk             Fundeon             Bouwend Nederland             De Bouw maakt het

INTRODUCTIE Aannemingsbedrijf P. Heemskerk

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is een klein bedrijf dat zijn werkzaamheden voornamelijk in Reeuwijk en omgeving verricht. Er wordt gewerkt met een klein team medewerkers waarbij de aannemer zelf ook op het werk is te vinden. De opdrachtgevers zijn met name “woningbouwvereniging Reeuwijk”, bedrijven en particulieren.

De opdrachtgevers hebben rechtstreeks contact met de aannemer, die samen met zijn timmerlieden en/of onderaannemers, de werkzaamheden verrichten. Het bedrijf heeft zich ongeveer 80 jaar geleden gevestigd op de Reewal 12 te Reeuwijk. De huidige aannemer, Peter Heemskerk, is inmiddels de 3e generatie Heemskerk.

Aannemingsbedrijf P. Heemskerk is aangesloten bij Bouwgarant.

BouwGarant Aannemers voldoen aan strenge eisen. De BouwGarant-aannemer is uiteraard in het bezit van het aannemersdiploma, beschikt over de vereiste papieren en verzekeringen en zet alle afspraken met u op papier. Daarnaast kan alleen een aannemer die is aangesloten bij BouwGarant de VerBOUWgarantie aanbieden.

Elke Bouwgarant aannemer heeft een procedure om eventuele klachten te behandelen. Komt u er samen niet uit dan staat de BouwGarant Servicedesk tot uw dienst.

Wat is de VerBOUWgarantie?

Als u maximale zekerhied wilt bij de bouw of verbouwing van uw woning kunt u de VerBOUWgarantie afsluiten. U bent dan beschermd tegen de grootste financiële risico’s van uw verbouwing. Alleen de BouwGarant-aannemer kan de VerBOUWgarantie aanbieden.

De VerBOUWgarantie berschermt u tegen de grootste financiële risico verbouwing:

  • Gebreken na oplevering.
  • Gebreken in de constructie.
  • Faillissement van de aannemer.